گوجهفرنگی و هندوانه: این میوهها دارای لیکوپین هستند که یکماده قوی ضدسرطان است. برای سلامت چشم و پروستات نیز بسیار مفید است. گفتنی است،میزان این ماده ضدسرطانی در گوجهای که حرارت دیده باشد مثل سسها و کچاپها افزایشپیدا میکند. مصرف منظم هندوانه، گوجهفرنگی و زردآلود مانع از بروز سرطان پروستاتمیشود.
انجیر: برگ درخت انجیر برای سلامت قلب مفید است وتری گلیسیرید خون را کاهش میدهد. پتاسیم موجود در آن فشار خون را کنترل میکند واز بدن در برابر بیماریهای قلبی و فشار خون محافظتمیکند.
آواکادو: فیتونیتریتهای متعدد آن نه تنها مانع ازبروز سرطان پروستات میشود، بلکه سلولهای آسیب دیده را نیز ترمیممیکند.
نارگیل: این میوه علایم مربوط به بزرگ شدن پروستاترا کاهش میدهد و از بروز بیماری تصلب شرایین و بیماری قلبی نیز پیشگیریمیکند.
انار: انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی والاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست وپروستات را کند میکند.
پرتقال: پرتقال بهترین منبعویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانمهای باردار برای تقویت سیستم ایمنیبدن و رفع کم خونی بسیار توصیه میشود. مرکبات سرشار از آنتیاکسیدانها، پتاسیم،بتاکاروتن و فیبرهای مناسب هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. بایدبدانید که پرتقال حاوی ۷۰میلیگرم ویتامین C است که این مقدار ۹۰درصد از نیازروزانه خانمها به این ویتامین را تامینمیکند.
زغالاخته: در افزایش کلسترول مفید خون سهیم وهمچنین آنتی اکسیدانها موثر است و به شادابی پوست کمکمیکند.
توتفرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است. منگنزرادیکالهای آزاد را کاهش میدهد، به استحکام استخوانها کمک میکند، به عملکردبهتر غده تیرویید کمک میکند، قند خون را تعدیل میکند، دارای فیبر، ید، پتاسیم وویتامین کا است. زنانی که هر هفته دو بار میوههایی مانند شاتوت یا توتفرنگی را دربرنامه غذایی روزانه خود قرار میدهند دیرتر با مشکل فراموشی و کاهش تواناییهایذهنی مواجه میشوند.
آلبالو: دارای ملاتونین است که یک نوعآنتی اکسیدان است. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک میکند، از ضعفحافظه جلوگیری میکند، کاهشدهنده التهابات است، از سرطان و دیابت جلوگیریمیکند.
تمشک: کاهنده التهاب، درد، سرطان، بیماریهایقلبی، دیابت و حساسیت است و به علت دارا بودن خاصیت آنتیاکسیدانی بالا از روندپیری زودرس پوست جلوگیری میکند.
خیار: حاوی مقدار کمیفیبر، املاح و ویتامین بهویژه ویتامین C است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدودششدرصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند. گفتنی است که ۹۵درصد خیار ازآب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابریمیکند. این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم ومنیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد،توصیه میشود. همچنین خیار به درمان حساسیتهای پوستی و آفتابسوختگی کمکمیکند.
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
علمی-اجتماعی
و آدرس
shamila.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.